Tree 3822149 1920

Om oss

Om oss

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är ett familjeföretag som arbetar med största engagemang och intresse för våra medarbetare och kunder.

Företaget drivs i dag av 40 härliga medarbetare fördelat på fyra orter- Bjäre, Ängelholm, Laholm, Örkelljunga.
Vi riktar oss till privata hem, offentliga miljöer, små och stora företag, fastighetsbolag och har kompetens inom elinstallationsservice, serviceavtal, el-entreprenad, kyl- och vitvaruservice, industri, energiteknik.

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är en del av Elkedjan.
Elkedjan är en svensk kedja ägd av 180 lokala elinstallatörsföretag i Sverige.
Tillsammans kan vi vara det familjära lokalt förankrade företaget, men med styrkan att gemensamt kunna förhandla som 180 elinstallatörsföretag om bättre inköpspriser och andra villkor, som i slutändan kommer våra medarbetare och kunder tillgodo.

 

År 2000 bildade Bo Akerö aktiebolaget Eltjänst Ängelholm & Bjäre AB.
Med ca 11 medarbetare började företaget sin resa med start i orterna Ängelholm & Bjäre.

Under åren har företaget utvecklats med sina medarbetare och elbranschen. Från vardagliga elinstallationer till dagens fokus på energiteknik fortsätter företaget att utbilda och engagera medarbetare till framtidens elektriker för att kunna möta våra kunders behov.

Tiden går och Eltjänst Ängelholm & Bjäre AB utvecklas med den, företaget blickar framåt tillsammans med våra medarbetare samtidigt som företaget står med stadiga fötter i nutiden.

Pocket Watch 598039 1280